mmd-topp-drinkmlamporbakom

Om Malt, Mat & Destillat

Välkommen till den urbana mötesplatsen för mat- och dryckesintresserade. Här ställer bryggerier, producenter och importörer ut. Smaka, dofta och prova tillsammans med konnässörerna eller njut av härlig street food från flera av landets bästa food trucks.

Förutom drycker i långa rader finns det även möjlighet att slå sig ner och äta något gott, handla choklad, cigarrer eller delikatesser. Det finnas också smakportioner hos flera utställare samt restauranger med helhetskoncept för mat och dryck.

Vi har även en röklounge utomhus där du kan njuta av en cigarr med en god dryck därtill. Vill du förkovra dig mer kan vi varmt rekommendera en provning med whisky, rom, öl eller GT. Här får man både en trevlig introduktion till dryckens värld, och samtidigt möjlighet att smaka en bred palett av både klassiska stilar och nya sorter.

Din entrébiljett ger dig två provningsglas samt tillträde till festivalen där du får träffa utställare och handla smakprover. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Malt, Mat & Destillat är en kontantfri mässa, vilket innebär att alla smakprover handlas med dryckeskuponger. Entrébiljett och dryckeskuponger går att handla här på hemsidan eller på plats i kassorna under eventet. Notera att dryckeskuponger inte ingår i entrébiljetten. Vid köp av entrébiljett och dryckeskuponger på plats är kortbetalning att föredra.

Malt, Mat & Destillat är ett samarbete mellan Stockholmsmässan och Taste Events som gemensamt arrangerar mässan.