Så funkar festivalen

Din entrébiljett ger dig tillträde till festivalen där du får träffa utställare och handla smakprover. Smakproverna finns i alla prisklasser, från 10 kr och uppåt. Malt, Mat & Destillat är en kontantfri mässa, vilket innebär att alla smakprover handlas med dryckeskuponger. Entrébiljett och dryckeskuponger går att handla här på hemsidan eller på plats i kassorna under mässan. Notera att dryckeskuponger inte ingår i entrébiljetten. Vid köp av entrébiljett och dryckeskuponger på plats är kortbetalning att föredra.

OBS! Mässan har 20-årsgräns. Detta gäller även barn i barnvagn.

Storlek av smakprov

8 cl för öl/cider under 5,6 %
5 cl för vin
2 cl för whisky och övrig sprit

Öppettider

Fredag 29 mars 14.00- 23.00
Lördag 30 mars 12.00-21.00

OBS! Försäljningen av dryckeskuponger stänger en timme innan mässans slut och utställarna serverar sina sista glas en halvtimme innan stängning.

Mat och cigarrer

Det finns även möjlighet att slå sig ner och äta något gott, handla choklad, cigarrer eller delikatesser. Tillsammans med mässrestauranger skapar vi flera spännande matalternativ, allt ifrån streetfood, till ett helhetskoncept med meny och dryck.

Vi har även en röklounge där du kan njuta av en cigarr med en god dryck därtill och kanske en bit choklad.

Dryckesskolor

Vill du förkovra dig mer kan vi varmt rekommendera en skola i whisky, rom eller öl. Här får man både en väldigt trevlig introduktion till dryckens värld, och samtidigt smaka en bred palett av klassiska stilar/sorter.

Gå till programmet för dryckesskolor>>

Köp entrébiljett »