Biljetter

Stockholms nya Öl & whiskyfestival

Entrébiljett krävs för att få tillträde till festivalen. Biljetter släpps den 30 augusti. 

Inne på anläggningen får du två provningsglas, ett för öl och ett för destillat, du får endast en uppsättning av glas och dessa får gärna tas med hem efter avslutat besök.

Öppettider:

FREDAG 16 MARS 14:00 - 23:00 Pris: 250:-

LÖRDAG 17 MARS 12:00 - 21:00  Pris: 295:-


Dryckeskuponger
Dryckeskuponger är den lokala valutan på plats, företag med alkoholhaltiga drycker tar endast emot dessa kuponger. Övriga utställare (t.ex ost & chark) tar kort eller kontanter. Dryckeskuponger köps på plats.
Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger en timme innan mässans slut och utställarna serverar sina sista glas en halvtimme innan stängning.

Varför förköpa min biljett?

Vid risk för fullsatt evenemang, har alltid de med förköpt biljett förtur, kassorna för entrébiljetter på plats kan stängas ner. När du förköpt din entrébiljett är det betydligt smidigare att ta sig in på festivalen, du undviker stå i de traditionella kassa-köerna.

Få ut mer av ditt festivalbesök

På festivalen kommer det finnas ett spännande utbud av dryckesprovningar som du kan anmäla dig till. Information kring provningar sker löpande på vårt facebook-evenemang. 

Klicka här för att komma till eventet>>

Gå till provningsprogrammet>>

Ge bort biljetten som present

Köp presentkort här >>

En biljett till Stockholm Malt, Mat & Destillat är den perfekta julklappen till livsnjutaren som har allt. Komplettera med ett häfte dryckeskuponger och upplevelsen blir komplett. 

Du kan här nedan ladda ner vår logotype som du kan använda till ditt presentkort. 
På tickster.se köper ni presentkortet som man kan skriva ut och sedan kan man klista på loggan.

Hämta logga (eps) här >>

DET RÅDER 20ÅRS-GRÄNS PÅ MÄSSAN.